• Acasa
  • Jocuri şi poveşti în tabăra Aripi de Înger din Săvinești

Jocuri şi poveşti în tabăra Aripi de Înger din Săvinești

5 august 2017 Articole Ciufulici în tabără


Cea de a V-a seria e Taberei de creație „Aripi de Înger” a reunit, la Centrul de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv” din Săvinești, 26 participanţi şi 7 voluntari, dornici să descopere frumuseţea petrecerii vacanţei de vară într-un mediu plăcut.

Serbarea a debutat cu intonarea celor două imnuri deja consacrate la Săvineşti, Imnul Taberei şi Imnul Prieteniei, ca mai apoi, rând pe rând, fiecare participant să recite, să cânte sau să danseze, să arate că şi în vacanţă, prin joc şi joacă învaţă lucruri de folos.

 

Orice serbare este o sărbătoare, atât pentru copii cât şi pentru coordonatorii lor şi, nu în ultimul rând, pentru părinţii micilor „artişti”. Pregătirea unei serbări este un excelent prilej de a pune în valoare imaginţia şi creativitatea fiecărui participant.

A apărut Suplimentul de vacanță „Hai cu noi”, nr. 5. Vă invităm să faceți cunoștință cu toți participanții la tabăra „Aripi de Înger” – seria a V-a.  – https://issuu.com/haicunoi/docs/supliment_de_vacanta_nr_5_faea83348d2563