• Acasa
  • Jurnalul lui Ciufulici – „Școala altfel”

Jurnalul lui Ciufulici – „Școala altfel”

25 mai 2017 Articole Jurnalul lui Ciufulici


      ‘Radio Ciufulici s-a bucurat de vizita prichindeilor clasei a II-a D de la Școala „Ion Creangă” din Bacău, însoțiți de doamna învățătoare Mona Avram.
În cadrul programului „Școala altfel”, învățăceii s-au hotărât să facă o vizită la Parohia „Sf. Voievozi”. La biserică au fost întâmpinați, așa cum au fost primiți de fiecare dată, cu brațele deschise, de către părintele Petru Munteanu, care, alături de enoriașii prezenți la Sfânta Liturghie, a ascultat micul program artistic pregătit de copiii din Bacău.

„În memoria celor care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru libertate, pentru dreptate, pentru credință, pentru iubirea de țară și pentru întregirea neamului, în semn de recunoștință și mulțumire pentru Domnul nostru Iisus Hristos și pentru eroii care au căzut în luptă de-a lungul timpului, noi, cei de la clasa a II-a de la Școala „Ion Creangă” din Bacău, am revenit la dumneavoastră cu un program de cântece și poezii, ca o lecție de istorie, ca o lecție de credință, ca o lecție de recunoștință și de ce nu, ca o lecție de viață. Înălțarea Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă sănătatea, împlinirea, pacea și liniștea sufletească și, nu în ultimul rând, speranța de mai bine. Hristos S-a Înălțat!”, a menționat doamna Mona Avram.

Înainte de a pleca spre casele lor, micii învățăcei au vizitat studioul Radio Ciufulici, un post de radio online dedicat mai ales celor mici (www.radiociufulici.ro), unde și-au lăsat amprenta vocală, înregistrând câteva cântece, spre deliciul audienței, apoi și-au îndreptat pașii spre Centrul social-educativ „Popasul Iubirii Milostive”, unde au lăsat câteva daruri pentru copiii asistaţi de centru, iar osteneala lor le-a fost răsplătită cu dulciuri.’
autor Brânduşa Dediu – http://samariteanulmilostiv.ro/eroii-neamului-prietenii-lui-hristos/   

album foto complet : Sărbătoarea Înălțării Domnului si Ziua Eroilor, la Săvinești 25 mai 2017
photo credits Ciprian Babusanu Photographer


, ,